fbpx
32.2 C
Vranje
sreda, 07.24.2024

Svetleći Bulat Banjski i Džo Vodovodski deo novogodišnje dekoracije

Odabrani članci

Kod Civrića
Kod Civrića
Natao kao blog 2012. godine, postao je popularna platfoma kritike mentaliteta metodom vranjskog duha.

Praznični duh se postepeno širi prostorijama Gradskog odbora SNS-a i prema nezvaničnim saznanjima redakcije Kod Civrića, u želji da pruži ruku pomirenja tvrdoj frakciji naprednjaka u Vranju, gradonačelnik Slobodan Gonzales je, preko svoje službe za nabavke pri opštini, raspisao tender za nabavku novogodišnjih ukrasa koji će obasjati pomirenje zavađenih frakcija SNS.

Tako Gonzales planira da nabavi novogodišnje ukrase – svetleće LED figure, specijalno napravljene po likovima aktera sa političke scene grada Vranja.

Šetalište u Vranjskoj Banji bi trebalo da krase figure od novogodišnje rasvete po liku narodnog poslanika Bulata Banjskog u zagrljaju sa gradonačelnikom Gonzalesom.

Ispred gradske crkve biće postavljena novogodišnja figura Istočnog Kavaldžije sa motociklom, dok će prostor ispred gradskog vodovoda krasiti novogodišnja figura Džoa Vodovodskog, svetleći u treštećoj zelenoj boji.

Gradski park je rezervisan za novogodišnju figuru Sandija Ljajića na TA peći, dok će na samom ulazu u Vranje biti figura Šoneta Socijalnog u prirodnoj veličini, kao simbol socijalne orjentacije Vranja i Vranjanaca.

Prema skromnom mišljenju Gonzalesovih savetnika, on će na ovaj način pokušati da stavi tačku na unutarstranačke sukobe, i stavi sve naprednjake u jedan stroj pred odlučujuće izbore zakazane za 3. april.

Čitav posao ne bi trebalo da košta previše, ali cena je u ovoj situaciji u drugom planu.

U prvom planu su se našle ujediniteljske težnje gradonačelnika Gonzalesa, i želja da se makar još jednom na izborima dobije poverenje Vranjanaca za vođenje grada.

Od naših izvora saznajemo, i da to nije sve, jer gradonačelnik ima i par kečeva u rukavu, a nama i vama, dragi čitaoci, ostaje da nagađamo da li će to biti Manda obučen u Deda Mraza ili, možda Gradski odbor SPS u ulogama vilenjaka.

- Reklame -

More articles

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklame -

Najčitaiji članci