fbpx
21.7 C
Vranje
ponedeljak, 07.15.2024

Vranjski SNS izglasao nepoverenje samom sebi

Odabrani članci

Kod Civrića
Kod Civrića
Natao kao blog 2012. godine, postao je popularna platfoma kritike mentaliteta metodom vranjskog duha.

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju, izglasao je nepoverenje samom sebi, epilog je burne sednice istog, održane prošlog vikenda.

Naime, kako redakcija Kod Civrića nezvanično saznaje od dobro obaveštenih izvora iz MO SNS Tibužde, što je potkrepljeno informacijama od saradnika redakcije iz MO Ribince, sednica GrO SNS Vranje trebalo je da bude održana u mirnoj i konstruktivnoj atmosferi, u kojoj će hladne glave biti doneta odluka o razrešenju zabludelog potpredsednika Neše Stefanovića zbog njegovih veza sa vrhom SNS, oličenog u predsedniku Aci Vučiću, međutim desilo se sasvim suprotno.

Sva je prilika da je do usijanja na relaciji GrO SNS Vranje – GrO SNS Vranje došlo pošto su članovi povezali neke ljude sa nekim situacijama, i neke situacije sa nekim ljudima, što je rezultiralo izglasavanjem nepoverenja čitavom GrO SNS Vranje.

Prema navodima naših sagovornika, prvi se za reč javio Džo Vodovodski i, u svom maniru, optužio pojedine članove GrO da rade za Velju Nevolju, kao i da su planirali da uzmu „preko leba pogaču“, a da istu sa njim neće da dele.

Optužio je direktno Ljilju Vakcinaciju, da je saradnjom sa makedonskim lobijem imala nameru da vakciniše celu Severnu Makedoniju i time ostavi bez vakcina nejač na prostoru grada. Osvrnuo se potom na rad većnika za sport Nešija Nešića, da tajno podržava Recka i njegov putujući „Dinamo“ cirkus, dajući mu milione za Dinamo, u nameri da demontira dugogodišnju praksu FSS o nameštanju utakmica u korist onoga ko da više.

Većniku Zupetiću je zamerio da je otkupio sve borovnice na lokalu i šire, te će sada samo u njegovim lokalima moći da se služi smuti od borovnice. Na kraju, osvrnuo se na rad i savetnika gradonačelnika Miceta Premudrog, jer šta on tu ima da savetuje.

Ovakvim izlaganjima Džoa Vodovodskog, otvorena je Pandorina kutija, pa je dalji tok sednice protekao u maniru svih protiv svih. Time je stranka koja je na junskim izborima prošle godine dobila poverenje građana pokazala da se ne miri sa činjenicom da je delegirala najgore ljude na najodgvornija mesta u gradu, već da će se zahvaljujući zalaganju Džoa Vodovodskog i Bulata Primorskog potruditi da na ta mesta dovede još gore, jer pored ovih sadašnjih, Bulatova ekipa ne može da dođe do izražaja.

Prisutni državni sekretar, Boske, našao se u čudu, i prokomentarisao da ovo ni u „Pegazu“ nikada nije bilo. Na kraju, sednica je okončana izglasavanjem nepoverenja celokupnom odboru i informacija o tome je prosleđena centrali, a reakcija centrale očekuje se u narednom periodu.

Kako saznajemo, članovi GrO SNS su izrazili želju da i oni kolektivno odu u Hurgadu na Bunga Bunga žurku, jer im je sve ostalo već dosadilo.

- Reklame -

More articles

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklame -

Najčitaiji članci