fbpx
23.2 C
Vranje
ponedeljak, 15.07.2024

Humanitarni epilog „Civrić pula“ – Pobeda Branimira Stojančića i donacije za malu Lanu

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Autori satirične stranice Kod Civrića u subotu su proglasili aktuelnog v.d. direktora JP Urbanizam i izgradnja grada Vranja i generalnog sekretara vranjskog odbora SPS-a Branimira Stojančića pobednikom šaljive ankete Civrić pul. Drugo mesto osvojio je odbornik sa liste SNS-a i koordinator lokalne kancelarije za mlade Stefan Filipović a treći je gradonačelnik Slobodan Milenković.

Dok je trajalo glasanje, pratioci su mogli da pogađaju ishod i osvoje simboličnu nagradu – šolju sa logoom stranice Kod Civrića, ali su dvojica dobitnika odlučili da nagrade daju na licitaciju i time se priključe prikupljanju sredstava za lečenje Lane Jovanović . Tako je satirična anketa u kojoj su autori humorom kritikovali aktuelne nosioce javnih funkcija u gradu dobila humanitarni epilog, jer su na licitaciji šolje „otkupili“ sami učesnici – pobednik Branimir Stojančić i urednik portala InfoVranjske Saša Stojković.

Prema rečima administratora stranice, javljali su se i glasači koji su takođe inspirisani ovim gestom uplaćivali novac na poseban račun.

Redakcija "Kod Civrića" obaveštava sve prijatelje da su licitacije za naše šolje završene, i da su Civrićeve šolje koje…

Gepostet von Kod Civrića am Sonntag, 20. September 2020

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci