fbpx
18.6 C
Vranje
nedelja, 23.06.2024

Izabrani najbolji u vranjskom sportu u prošloj godini

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Na tradicionalnom izboru za najbolje u vranjskom sportu u protekloj godini, za najbolju sportistkinju proglašena je Teodora Stojanović iz OK „Panda“, dok je najbolji sportista Aleksandar Janjić, seniorski reprezentativac i najbolji igrač KMF „Vranje“. Najbolji sportski kolektiv u 2023. godini je RK „Vranje 1957“, saopšteno je na svečanosti dodele nagrada u okviru obeležavanja Dana grada, održanoj u Pozorištu „Bora Stanković“ (PBS).

Stručnjak u oblasti sporta za prošlu godinu je trener KMF „Vranje“, Goran Jović. Sportski radnik godine je Joca Ristić, koordinator FK „Prestiž“. Nagrada za sportsko iznenađenje u pojedinačnoj konkurenciji pripala je Lazaru Ljubiću, reprezentativacu SU „Iron MMA Team“, a u ekipnoj  FK „Dinamo Jug“. Specijalna sportska priznanja za 2023. godinu pripala su Miroslavu Đorđeviću iz SK „Bubamara“ i Ljubodragu Stevanoviću, kapitenu RK „Vranje 1957“.

Nagrade za posebno angažovanje i dostignuća u rekreativnom sportu i masovnoj fizičkoj kulturi u prethodnoj godini pripale su, u pojedinačnoj konkurenciji, Siniši Stankoviću i Mariji Tasić Trajković iz AK „Vranjski maratonci“ , dok je, u ekipnoj konkurenciji, priznanje dodeljeno PK „Železničar 2006“.

Nagrade za životno delo za dostignuća u oblasti sporta dodeljene su Draganu Kostiću Ćufti, dugogodišnjem fudbaleru FK „Dinamo“, treneru i sportskom radniku, i Stojanu Đorđeviću, džudisti, treneru i internacionalnom sudiji. U kategoriji najboljih u školskom sportu uručena su priznanja pojedincima, kao i osnovnim i srednjim školama.

Dodeljene su, takođe, i posthumne nagrade porodicama Selvera Ajetovića iz FK „Radnički“, i Dragane Mladenović, planinarki i alpinistkinji.

Na svečanosti je prikazan promotivni film o sportu, a u umetničkom delu programa nastupio je hor Muzičke škole „Stevan Mokranjac“. Pokrovitelj događaja je Grad Vranje.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci