fbpx
19.8 C
Vranje
petak, 24.05.2024

Lokalni izbori 2020: Zastave kroz naselja i „povratak kralja“

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

Slobodna reč će svakog petka, uoči lokalnih izbora zakazanih za 21. jun objavljivati presek najbitnijih događaja tokom predizborne kampanje.

Ponedeljak, 1. jun: Metla 2020 predala izbornu listu GIK-u

Predstavnici koalicije Metla 2020 predali su izbornu listu sa kandidatima za odbornike u Skupštini grada Vranja. Izborna lista nosi naziv Metla 2020 – Da počistimo Vranje – Oliver Stojković. Na izbornoj listi ove koalicije ima 22 kandidata za odbornike, a Gradska izborna komisjia (GIK) zakazala je sednicu za 2. jun na kojoj će biti izvršen pregled izbornog materijala.

Utorak, 2. jun: Šantićeva ulica više od decenije bez asfalta

Rukovodstvo Gradskog odbora Srpske napredne stranke danas je obišlo lokacije u Mesnoj zajednici Donje Vranje, ulice Radničku i Marije Kiri i radove na Regionalnom centru za vanredne situacije. Nosilac odborničke liste u Vranju i odlazeći gradonačelnik dr Slobodan Milenković najavio je radove u Šumatovačkoj i Šantićevoj ulici.

Sreda, 3. jun: Gradski odbor SNS nastavlja kampanju

Članovi vranjskog SNS-a su obišli sela Soderce, Stropsko i Dubnicu.

Četvrtak, 4. jun: Poznata šesta lista kandidata

GIK je proglasila izbornu listu Metla 2020 – Da počistimo Vranje – Oliver Stojković važećom. Ovo je šesta lista koja je zvanično proglašena od strane Izborne komisije Grada Vranja. Funkcioneri vranjskog GrO SNS u pratnji članova koji su nosili državne i stranačke zastave obišli su Mesne zajednice Dva Bresta, Gornji Asambar i Donji Asambair.

Petak, 5. jun: Šešelj u Vranju, predaja lista do ponoći

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj posetio je GrO SRS u Vranju, a nakon toga je obišao opštinu Trgovište. Koalicija Za Kraljevinu Srbiju podnela je GIK-u izbornu listu kandidata za odbornike u Skupštini grada Vranja pod nazivom Za Kraljevinu Srbiju – za kraljevsko Vranje. Na izbornoj listi su 22 kandidata za odbornike, rešenje o proglašenju se očekuje. Izbornu listu pod nazivom Za bratstvo i jedinstvo sa istim brojem kandidata za odbornike u Skupštini grada Vranja predali su i članovi Stranke Makedonaca u Vranju. Takođe, GIK obrađuje podatke i uskoro će doneti rešenje. Funkcioneri GrO SNS u Vranju obišli su Mesne zajednice Bunuševac i Šaprance.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci