fbpx
6.2 C
Vranje
nedelja, 04.21.2024

Manda štrajkuje glađu: Taj Filipko nema dovoljno kilograma da bude direktor

Odabrani članci

Kod Civrića
Kod Civrića
Natao kao blog 2012. godine, postao je popularna platfoma kritike mentaliteta metodom vranjskog duha.

Usijana direktorska fotelja Turističke organizacije tek što je dobila novog korisnika a uzavrele strasti na relaciji sveže bivše i friško sadašnje vlasti počinju još više da se razbuktavaju. Još se nije ni propisno ohladio neusvojeni izveštaj o radu za prethodnu godinu, a varnice su sevnule i to ni manje ni više nego od strane inače veoma kulturnog, uljudnog i veoma civilizovanog lidera JS na lokalu, Dejana Manića.

Naime, kako nezvanično saznajemo, popularni Manda je izrazio protest zbog smene njegovog kadra sa mesta direktora TOV, zbog, kako je naglasio, „neargumentovanog stava Gradskog veća i gradonačelnika. Kako ističe, netačno je da je TOV pod odlazećim rukovodstvom poslovala loše, budući da su oni domaćini i da vode domaćinsku politiku, kao i da su „Bogom dani da vode na ovaj ili onaj način turizam u gradu“. Dodaje da su sa njim na mestu zamenika direktora, u razvoju turizma postigli mnogo:

Evo, zaposlio sam Baksu kao turističkog vodiča, zaposlio sam pola gradskog odbora JS, njih niko ne bi zaposlio osim mene. Imao sam viziju da udomim i preostale članove, ali niko to iz Gradskog veća nije prepoznao“ – ističe Manda.

„Još imenuju onog Filipka na mesto direktora. Pa, taj nema dovoljno kilograma, ni upola kao ja, da bi ispunjavao sve kvalifikacije za to radno mesto. Ja, kao zamenik direktora u TOV, neću da učestvujem u ovoj šaradi, i od sutra, tj. posle praznika idem na bolovanje, evo nešto me sad uhvatiše krsta od sedenje u Vilu Raj, a i glava mi puca od migrenu kad vidim da mene hoće da gurnu u zapećak“ – objašnjava.

Nakon završetka bolovanja, najavljuje otpočinjanje štrajka glađu, dok ga opet ne postave za direktora:

„Možda malo i smršam, kažu da je zdravo, a i da dam džentlmensku šansu ovom detetu da me stigne“ – završio je Manić u njemu svojstvenom civilizovanom maniru.

- Reklame -

More articles

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklame -

Najčitaiji članci