fbpx
38.4 C
Vranje
utorak, 16.07.2024

Ministarstvo odbrane: Poginuo Branislav Kovačević (1975), stariji vodnik prve klase

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE / BEOGRAD – Stariji vodnik prve klase Branislav Kovačević iz sastava Prve brigade kopnene vojske izgubio je život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 9 časova i 30 minuta u selu Drenovac kod Vranja, u toku realizacije redovnih aktivnosti u Kopnenoj zoni bezbednosti, saopšteno je na sajtu Ministarstva odbrane.

„Došlo je do udesa vojnog motornog vozila u kojem su se nalazila četvorica pripadnika Vojske Srbije. U saobraćajnoj nesreći život je izgubio stariji vodnik prve klase Branislav Kovačević iz sastava Prve brigade kopnene vojske, koji je upravljao vozilom. Trojica pripadnika Vojske Srbije su tom prilikom zadobila telesne povrede koje nisu opasne po život. Oni su zbrinuti u zdravstvenom centru u Vranju“ – navodi se u saopštenju.

Stariji vodnik prve klase Branislav Kovačević je rođen 2. maja 1975. godine, a u Vojsci Srbije je bio od 20. jula 1996. godine. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece.

Na lice mesta su izašli organi vojne policije, zamenik višeg javnog tužioca u Vranju i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova. Uviđaj je u toku.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Miloš Vučević i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović uputili su telegrame saučešća porodici tragično stradalog pripadnika Vojske Srbije.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci