fbpx
27 C
Vranje
ponedeljak, 24.06.2024

Moguće novo zaduživanje Grada zbog kapitalnih investicija

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Predlog Odluke o promeni Statuta i Predlog Odluke o zaduživanju grada Vranja radi finansiranja kapitalnih investicionih rashoda biće razmatrani u ponedeljak, 6. marta u 9 sati na 34. sednici Skupštine grada.

Odbornici će između ostalog, razmatrati i Predlog Odluke o angažovanju revizora za završni račun budžeta grada Vranja za 2022. godinu, Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o izradi druge izmene i dopune Generalnog urbanističkog plana Vranja, Predlog Odluke o postavljanju biste Stani Avramović-Karamingi.

Biće održan i pretres konačnog nacrta Javnog ugovora o javno-privatnom partnerstvu za dugoročnu isporuku toplotne energije sistemu daljinskog grejanja JP „Novi dom“ Vranje iz novoinstalisanih kotlova na drvnu biomasu i kotlova na gas.

Biće razmatran i Posebni program namirenja poverilaca u likvidacionom postupku Javnog preduzeća „Direkcija za razvoj i izgradnju grada Vranja“ u likvidaciji, Posebni program namirenja poverilaca u likvidacionom postupku Javnog preduzeća „Skijalište Besna Kobila“ Vranje u likvidaciji.

Razmatraće se i Statut Javnog preduzeća „Urbanizam i izgradnja grada Vranja“ i Statut Javne ustanove Pozorište „Bora Stanković“.

Takođe, izveštaj o radu Gradskog štaba za vanredne situacije za 2022.godinu, Predlog plana rada Gradskog štaba za vanredne situacije za 2023. godinu, kao i Predlog rešenja o izmeni Rešenja o obrazovanju Gradskog štaba za vanredne situacije.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci