fbpx
15 C
Vranje
utorak, 21.05.2024

Najbolji učenici na republičkim takmičenjima nagrađeni sa po 5.000 dinara

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – U velikoj sali Skupštine grada Vranja predstavnici lokalne vlasti priredili su prijem za učenike osnovnih i srednjih škola koji su osvojili jedno od prva tri mesta na republičkim takmičenjima u prethodnoj školskoj godini. Tom prilikom, 122 učenika i učenica nagrađeno je sa po 5.000 dinara, saopštila je Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja.

Gradonačelnik Vranja, Slobodan Milenković, zahvalio se đacima koji Grad predstavljaju na najbolji mogući način.

„Veoma smo ponosni na vas. Znam da nije lako doći do ovakvih rezultata i da je put veoma težak i zahtevan. Najpre od matične škole, pa preko školskih, opštinskih i regionalnih takmičenja doći do republičkih, i tu, u jakoj konkurenciji, osvojiti neku od nagrada, zaista je veliki uspeh. Najbitnija je radna navika, jer ona je temelj za izgradnju dobrog odnosa, kako prema znanju i učenju, tako i, kasnije, u životu, prema porodici, poslu i svojoj budućnosti“, istakao je Milenković.

Prisutne je pozdravila i zamenica gradonačelnika, Zorica Jović.

„Kada govorimo o znanju, radu i uspehu, vi, dragi učenici, najveće ste bogatstvo našeg grada. Drago mi je što vas vidim u ovolikom broju, što dokazuje koliko izuzetnih učenika ima Vranje. Ovaj događaj, na naše veliko zadovoljstvo, postaje već tradicionalan i time želimo da vam ukažemo poštovanje i naglasimo koliko ste važni i vašoj društvenoj zajednici“, naglasila je Jović.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci