fbpx
1.6 C
Vranje
subota, 20.04.2024

Nišvil poziva mlade da se prijave za volontiranje na festivalu

Odabrani članci

Jovana Mladenović
Jovana Mladenović
Saradnica portala, studentkinja novinarstva

NIŠ – Nišville Jazz Festival i ove godine pruža priliku volontiranja na manifestaciji, koja će se održati u Niškoj tvrđavi u periodu od 3. do 15. avgusta.

Konkurs je otvoren od 18. maja do 30. juna 2023. godine, za 200 mladih ljudi od 15 do 30 godina starosti, kao i za 20 starijih osoba od 60 do 75 godina, koji će učestvovati 12 dana u volonterskom programu.

Volonterski tim će biti podeljen na 9 sektora: Domaćina publike, domaćina muzičara, marketing, press, tehnička podrška, logistika, radionica i obezbeđenje.

„Nišville Jazz Festival poziva sve zainteresovane iz zemlje i inostranstva da se prijave za volontiranje i svojim angažovanjem doprinesu ovoj kulturnoj manifestaciji“ – navodi se u saopštenju.

Kroz volonterski program festivala je do sada prošlo preko 3700 volontera, počev od 2010.godine, okupljenih iz 120 različitih gradova i inostranstva. Podsećamo, da je volonterski tim Nišville Jazz Festivala 2012. godine dobio priznanje Grada Niša u vidu zlatnika sa likom Cara Konstantina za poseban volonterski doprinos u promociji i razvoju kulturu, a potom krajem 2013. godine volonterski program je proglašen od strane Krovne organizacije mladih Srbije za najbolji omladinski projekat u toj godini.

 

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci