fbpx
28 C
Vranje
četvrtak, 13.06.2024

Novcem građana kompletno renovirane Policijske stanice u Vladičinom Hanu i Bujanovcu

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Zgrade policijskih stanica u Vladičinom Hanu i Bujanovcu kompletno su renovirane sredstvima iz budžeta republike, a ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić je u okviru jučerašnje zvanične posete tri mesta u Pčinjskom okrugu obišao obe stanice.

Kako je poručio, MUP je „istakao odlučnu opredeljenost u podizanju kapaciteta policije kako bi adekvatno odgovorila izazovima koji se tiču bezbednosti svih građana“.

Podsetio je da je ranije najavljeno da će pomenute Policijske stanice biti kompletno renovirane, dok će u Vranju biti delimično uređene, stoji u saopštenju na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova.

„Rekonstrukcijom bujanovačke policijske stanice policijskim službenicima su obezbeđeni najbolji uslovi za rad, a time će biti poboljšani brzina i kvalitet usluga koje pružaju građanima“ – rekao je ministar Gašić tokom posete Bujanovcu.

U Vladičinom Hanu je najavio završetak izgradnje nove vatrogasne jedinice u ovoj opštini. Najavio je i da će Bosilegrad dobiti novu vatrogasnu jedinicu, a Trgovište novu policijsku stanicu.

Predsednik opštine Vladičin Han Goran Mladenović je tokom posete rekao da je zgrada Policijske stanice „simbol države na teritoriji opštine“ i zahvalio se privrednicima koji su pomogli u rekonstrukciji krova.

Pored sredstava koje je izdvojilo Ministarstvo, opština je doprinela obezbeđivanjem građevinskih dozvola za kompletnu rekonstrukciju i adaptaciju, a iz budžeta lokalne samouprave odvojen je novac za uređenje pojedinih prostorija.

Tokom ove posete Gašić je posetio i Policijsku upravu u Vranju.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci