fbpx
12.2 C
Vranje
subota, 13.04.2024

Ovako će izgledati novi vrtić u naselju Raška, Đokovići donatori

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Novi vrtić u naselju Raška biće opremljen najsavremenijim nameštajem i didaktičkim materijalom, imaće 14 radnih prostorija, dve sale i veliki atrijum unutar objekta, uz ograđeno dvorište koje će biti opremljeno mobilijarom za igru dece, najavio je gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković govoreći o donaciji Fondacije „Novak Đoković“.

Kako je saopšteno iz Gradske službe za odnose sa javnošću, Grad Vranje, PU Naše dete i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja potpisali su Ugovor sa Fondacijom, a reč je o „vrednoj donaciji zahvaljujući kojoj će novi objekat Predškolske ustanove biti kompletno opremljen najmodernijom opremom i sredstvima za potrebe vaspitno – obrazovnog rada sa decom predškolskog uzrasta, i to po novim Osnovama programa Godine uzleta„.

Ovaj program promoviše zajedničko učešće u prostoru koji je inspirativan i provokativan za dete i gde ono može slobodno da istražuje, da se igra, da promišlja, da sarađuje sa drugima, isprobava i upoznaje svet oko sebe.

„Prostor u vrtiću postaje inspirativno i podsticajno okruženje za učenje deteta i prerasta u zajedničko mesto za druženje, igru i istraživanje“ – navodi se u saopštenju.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci