fbpx
12.2 C
Vranje
subota, 13.04.2024

Pet para iz Vranja dobiće od grada novac za vantelesnu oplodnju

Odabrani članci

Grad Vranje
Grad Vranjehttp://www.vranje.org.rs
Služba za odnose sa javnošću grada Vranja na zvaničnom sajtu dnevno ažurira informacije o radu lokalne izvršne i zakonodavne vlasti. Izrađuje Informator o radu organa Grada i bilten "Mesečnik".

VRANJE – Članovi gradskoj veća na sednici zakazanoj za sutra, 15. septembar, razmatraće Predlog Komisije za vantelesnu oplodnju o finansijskoj pomoći za pet para sa teritorije grada Vranja, saopšteno je iz Gradske službe za odnose sa javnošću.

Na istoj, 104. sednici GV, biće razmatran Izveštaj o radu Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Vranja za 2021. godinu a članovi će se izjasniti i o Nacrtu Rešenja o imenovanju Komisije za sprovođenje postupka otuđenja ili davanja u zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojini.

Na sednici će biti razmatrani i Predlozi Komisija za dodelu podsticajnih sredstava registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima na teritoriji grada Vranja za 2022. godinu i izboru programa iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine koji će se sufinanirati iz budžeta grada Vranja u ovoj godini.

Na dnevnom redu sednice su i Predlog Rešenja o obrazovanju Organizacionog odbora manifestacije „Miholjski susreti sela“.

Početak sednice zakazan je za 8 sati, a nakon toga biće izdato saopštenje za javnost.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci