fbpx
20.8 C
Vranje
petak, 19.07.2024

Plate gradskih funkcionera

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković ima najveću platu u sistemu lokalne samouprave grada Vranja sa 124.420 dinara, poslednji je javno dostupan podatak iz finansijske službe objavljen na zvaničnom sajtu grada Vranja, prenosi Vranje News.

Oko hiljadu evra kreću se i zarade zamenice gradonačelnika Zorice Jović (116.478 dinara), te predsednika Skupštine grada Vranja Dejana Tričkovića (119.125).

Blizu ovih iznosa su i načelnik gradske uprave Dušan Aritonović sa 109.611 dinara i gradski javni pravobranilac Milica Veličković sa 109.240 dinara.

Pomoćnici gradonačelnika Vranja Marjan Stanković i Milan Ilić imaju po 95.539 dinara, a identična je zarada internog revizora Tanje Anđelković.

Ispod njih su zamenik načelnika Gradske uprave Tanja Spasić i sekretar Skupštine grada Vranja Jelena Maksić sa po 94.684 dinara.

Svi javno objavljeni podaci prikazuju neto zarade (iznos koji se uplaćuje na račun zaposlenog), bez uračunatih poreza i doprinosa za penziono, socijalno i invalidsko osiguranje, osiguranje od nezaposlenosti, i bez poreza na dohodak građana koji se plaćaju državi).

Na prikazane iznose, takođe, nije uračunat minuli rad, što znači da su plate i veće od navedenih iznosa, u zavisnosti od godina radnog staža.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci