fbpx
10.4 C
Vranje
četvrtak, 18.04.2024

Počinje upis u srednju školu za policajce u Kamenici

Odabrani članci

FoNet
FoNet
Najstarija privatna novinska agencija u Srbiji sa nezavisnom uređivačkom politikom, osnovana u Beogradu februara 1994. godine.

BEOGRAD – Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije propisalo je konkurs za upis u prvi razred Srednje škole unutrašnjih poslova (SŠUP) u Sremskoj Kamenici za školsku 2023/2024. godinu. Broj mesta je ograničen sa 210 učenika i mlađih od 17 godina.

Konkurs je otvoren do 18.aprila, dok pravo učešća imaju svi kandidati koji su državljani Srbije ili oni kandidati koji imaju prijavljeno prebivalište na teritoriji Srbije najmanje godinu dana pre prijavljivanja za konkurs i da su rođeni posle 31. avgusta 2006.godine.

Dodatni uslov za upis jeste da se protiv kandidata ne vodi nikakav krivični postupak, da mu nije izrečena vaspitna mera ili kazna maloletničkog zatvora i pored toga da ispunjava zdravstvene, psihološke i fizičke sposobnosti i bezbedne uslove, za sticanje obrazovanja.

Prijavu na konkurs podnosi roditelj ili drugi zakonski zastupnik sa obrascem prijave koji se može dobiti u policiji ili preuzeti sa internet adrese www.ssup.edu.rs.

Neposredno, uz ostalu dokumentaciju, koja se može preuzeti u SŠUP ili u policijskoj stanici, po mestu prebivališta kandidata u roku od 15 dana.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci