fbpx
25 C
Vranje
nedelja, 14.04.2024

Pomoćnica ministra turizma obišla Kancelariju za mlade u Vranju: Dočekao je pomoćnik, a ne gradonačelnik

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE / BEOGRAD – Pomoćnica ministra turizma i omladine, Ivana Antonijević, boravila je u Vranju, gde je obišla Kancelariju za mlade i, tom prilikom, razgovarala sa mladim ljudima i upoznala se sa njihovim idejama i realizovanim projektima. Pomoćnica ministra obišla je i polaznike na projektu „IT u funkciji održivog razvoja i boljeg položaja mladih u Vranju“, saopštila je Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja.

Antonijević je istakla da se u neposrednom razgovoru sa mladim ljudima „na najbolji način čuju zahtevi i predlozi“.

„Kancelarija za mlade u Vranju je izuzetno aktivna, sprovodi veliki broj aktivnosti, a ono što je posebno važno je da postoji strateški dokument kojim su određeni prioriteti za razvoj omladinske politike. Nadam se da ćemo u skorije vreme imati priliku da radimo na opremanju prostora namenjenog mladima, kako bi se stvorili uslovi za korišćenje dostupnih programa za unapređenje položaja mladih ljudi“, rekla je Antonijević.

Pomoćnica ministra turizma i omladine dodala je da „očekuje da će intenziviranjem saradnje Grada Vranja i Ministarstva, u narednom periodu, biti kreirani još bolji uslovi da mladi ostanu u svom gradu i da svoje potencijale koriste ovde, kako za sopstveni razvoj, tako i unapređenje lokalne samouprave“.

U ime gradskog rukovodstva događaju je prisustvovao pomoćnik gradonačelnika, Milan Ilić, ali nije bilo gradonačelnika Vranja, Slobodana Milenkovića. Može se postaviti pitanje da li Milenkovićev izostanak sa posete zvaničnika iz Beograda ima veze sa najavljenim ostavkama gradonačelnika i predsednika opština širom Srbije, pa i na jugu države, u Pčinjskom okrugu.

Čitajte više:

Hoće li gradonačelnik Vranja podneti ostavku?

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci