fbpx
16.6 C
Vranje
ponedeljak, 20.05.2024

Potvrđeno: Vučić u subotu od Vranja do Vlasinskog jezera, svuda po pola sata

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE / SURDULICA – Iz Službe za saradnju sa medijima potvrđene su najave o poseti predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića Pčinjskom okrugu, u subotu, 11. marta, a prema zvaničnom rasporedu, Vučić će posetiti sve opštine Pčinjskog okruga osim Preševa i Vladičinog Hana. U Vranju će ostati najduže – 45 minuta, u ostalim opštinama po pola sata, a građanima će se obratiti samo u Vranju i Bosilegradu. Medijima će se obratiti na Vlasinskom jezeru.

Najpre će stići u Vranje, gde je za 11 časova zakazano obraćanje građanima u Sportskoj hali, koje će prema zvaničnom planu trajati 45 minuta.

Planirano je da već u 12 sati bude u Bujanovcu, gde će provesti 30 minuta u obilasku završetka radova prve faze rekonstrukcije objekta Osnovne škole Branko Radičević.

Iz Bujanovca kreće za Trgovište, gde bi od 13 časova trebalo da obiđe novu vatrogasnu stanicu, a prema zvaničnoj najavi, planirano je da od 13:30 do 13:45 već stigne do Bosilegrada, gde će se takođe zadržati pola sata (do 14:15), u obilasku završnih radova na rekonstrukciji objekta Predškolske ustanove „Dečija radost“.

U Bosilegradu će se Vučić obratiti građanima, a pola sata kasnije, od 14:45, biće već na Vlasinskom jezeru, na platou ispred hotela „Narcis“, gde će najaviti radove na izgradnji kolektora otpadnih voda i davati izjave za medije.

Pročitajte više:

Predsednik obećao kanalizacioni prsten na Vlasini

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci