fbpx
6.2 C
Vranje
sreda, 17.04.2024

Primedbe i predlozi na plan za izgradnju vetroelektrane Poljanica do 23. februara

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Građanke i građani kao pojedinci, udruženja ili pravna lica, mogu do 23. februara dostaviti primedbe i sugestije koje se tiču izgradnje vetroelektrane Poljanica, a Plan detaljne regulacije dat je na javni uvid i može se videti na gradskom sajtu ili u prostorijama odeljenja za Urbanizam.

Odeljenje za urbanizam, imovinsko pravne poslove, komunalno-stambene delatnosti i zaštitu životne sredine i Komisija za planove Skupštine grada Vranja oglasili su rani javni uvid povodom izrade Plana detaljne regulacije za izgradnju vetroelektrane Poljanica, a Odluka o izradi objavljena je u Službenom glasniku grada Vranja, broj 32/22.

Rani javni uvid zvanično je počeo od 9. februara i trajaće do 23. februara 2023. godine. Osim na sajtu, može se videti u prostorijama Urbanizma, u ulici Ive Lole Ribara broj 1, na prvom spratu, svakog radnog dana od 11 do 13 časova, uz obezbeđenu stručnu pomoć za pružanje potrebnih informacija, tumačenja rešenja i eventualnog davanja primedbi na plan.

Pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije na pomenutoj adresi, Urbanizmu, u pisanoj formi i Komisiji za planove (Kralja Milana 1), a ovi predlozi mogu uticati na planska rešenja, saopšteno je iz Gradske uprave.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci