fbpx
28 C
Vranje
četvrtak, 13.06.2024

Redakcija „Slobodne reči“ uručila priznanje dr Stankoviću

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Izvršna urednica portala Slobodna reč Sanja Petrov uručila je danas na Trgu Republike Godišnje priznanje portala ovogodišnjem dobitniku dr Slađanu Stankoviću, epidemiologu vranjskog Zavoda za javno zdravlje (ZZJZ).

Priznanje ustanovljeno na prvu godišnjicu rada portala, dr Stanković je dobio zbog višegodišnjeg zalaganja na očuvanju javnog zdravlja u Vranju i Pčinjskom okrugu, koje je intenzivirano profesionalnim i ličnim doprinosom u borbi protiv epidemije virusa COVID-19.

„Građani i kolege mu mogu biti naročito zahvalni zbog pokazane otvorenosti i odgovornosti prema javnosti i odlične saradnje sa medijima, koji su jedan od najbitnijih partnera za prenošenje poruke epidemiologa do svih građana“ – stoji u obrazloženju redakcije.

Stanković je, zahvalivši se na priznanju, još jednom iskoristio priliku da građane pozove na odgovornost i još malo strpljenja, kako bismo „što pre izašli iz epidemije“.

Direktorka ZZJZ dr Svetlana Stojanović, koja dodeli priznanja nije mogla da prisustvuje zbog posete predstavnika nadležnog ministarstva, pridružila se čestitkama i dodala da je priznanje dodeljeno dr Stankoviću „uspeh za ceo kolektiv“.

Vest o priznanju koje je otišlo u ruke dr Stankoviću objavili su i preneli brojni lokalni i nacionalni mediji, a njihove profile na društvenim mrežama preplavili su komentari i poruke podrške koje su Vranjanci upućivali njihovom sugrađaninu.

Portal Slobodna reč osnovan je 26. aprila 2020. godine, na samom početku epidemije virusa COVID-19. Osvrćući se na građansku svest, istoriju i standarde u radu medija u Vranju, kako u prošlom veku tako i u bliskoj prošlosti, pokrenuli smo portal sa ciljem negovanja ideje o slobodnoj reči i namerom da ostatak Srbije bude informisan o pitanjima od značaja za Vranje, a da javnost u Vranju dobije informacije „iza vesti“ o pitanjima od nacionalnog značaja.

Povodom prve godišnjice rada portala, osim priznanja, redakcija je izdala i specijalno štampano izdanje. Tekstovi iz ovog izdanja biće objavljivani na portalu tokom predstojećih praznika.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklama -
- Reklama -

Poslednji članci