fbpx
6.2 C
Vranje
sreda, 17.04.2024

ŠAF: Proglašeni pobednici konkursa za osnovce, sutra uručenje nagrada

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Svečana dodela nagrada i diploma učenicima osnovnih škola koji su učestvovali na likovnom konkursu vranjske Škole animiranog filma, „Zimske čarolije“, biće dodeljena u petak, 20. januara u 12 časova, u prostorijama ŠAF-a.

Konkurs je bio otvoren za učenike svih osnovnih škola na teritoriji grada Vranja, a dodela nagrada se vrši u dve kategorije – za decu od I do IV razreda, i od V do VIII razreda.

U prvoj kategoriji, prvu nagradu osvojila je Olga Milovanović, učenica drugog razreda OŠ „Predrag Devedžić“ iz Vranjske Banje, drugu nagradu Danica Trajković, učenica četvrtog razreda OŠ „Radoje Domanović“ u Vranju, a treća nagrada pripala je Dunji Bogdanović, učenici prvog razreda OŠ „Vuk Karadžić“.

U drugoj kategoriji, prvu nagradu dobila je Anđela Dimitrijević, učenica osmog razreda OŠ „Radoje Domanović“, drugo mesto pripalo je Taliji Marković, učenici petog razreda OŠ „Vuk Karadžić“, a treće mesto osvojila je Teodora Stanković, učenica sedmog razreda OŠ „Predrag Devedžić“ iz Vranjske Banje.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci