fbpx
17.9 C
Vranje
utorak, 23.07.2024

Sednica Gradskog veća u ponedeljak

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Gradonačelnik Vranja, Slobodan Milenković, sazvao je za ponedeljak, 19. jun, 141. sednicu Gradskog veća, na kojoj će, između ostalog, biti razmatrani nacrti odluka o izradi planova detaljne regulacije solarnih elektrana „Gornje livade“ KO Soderce i „MINECO 1“ KO Vlase i KO Gradnja, na teritoriji grada Vranja.

Članovi Gradskog veća ramatraće i finansijske izveštaje javnih preduzeća Direkcija za razvoj i izgradnju grada Vranja i Skijalište Besna Kobila u likvidaciji za 2022. godinu. Na dnevnom redu sednice je i Nacrt odluke o izmeni i dopuni odluke o mreži javnih predškolskih ustanova na teritoriji grada Vranja.

Takođe, biće razmatran završni izveštaj o sprovedenim merama energetske sanacije porodičnih kuća, stanova koji se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode po javnom pozivu Uprave za podsticanje i unapređenje energetske efikasnosti, kao i završni izveštaj o sprovedenim merama energetske sanacije porodičnih kuća putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci