fbpx
11.5 C
Vranje
četvrtak, 05.30.2024

Toma Mona spas za ZC Vranje: Donacija od 100 kožnih torbica

Odabrani članci

Kod Civrića
Kod Civrića
Natao kao blog 2012. godine, postao je popularna platfoma kritike mentaliteta metodom vranjskog duha.

Kako redakcija Kod Civrića nezvanično saznaje iz izvora u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, ministar Tomislav Momirović se, posle promašenog „prvog penala“, sprema za takozvani drugi penal, u kojem, sva su očekivanja, ne može nikako da omaši.

Posle korpulentnog građevinskog inženjera, direktora „Puteva Srbije“, Zorana Drobnjaka, čini se da je popularni Toma Mona, odabrao nekoga ko više odgovara njegovom senzibilitetu za „penaljenje“.

Naime, ministar je odlučio da osoblju Zdravstvenog centra Vranje donira oko stotinak kožnih torbica, novčanika i kaiševa iz prošlogodišnje kolekcije „jesen/zima“ njegove modne kuće, a sve u dogovoru sa takozvanim Direktorijumom Zdravstvenog centra i predstavnicom Jasminom Popadić.

Iz Zdravstvenog centra Vranje još uvek ne mogu sa sigurnošću da potvrde kada će se realizovati ova donacija ministra Momirovića, ali su ubeđeni da su afiniteti glavne sestre prema kožnoj galanteriji, aksesoarima i visokim potpeticama bili presudni u obezbeđivanju ove vredne donacije.

Ministar Momirović nije mogao da odbije ovaj drugi penal, jer, po njegovim rečima, kod prvog se nije baš proslavio.

„To mi je drugi penal, nemojte ovde da me zajebete“, izjavio je Momirović, i nastavio: „Ako ne mogu da izađem na kraj sa građevincima, najbolje je da se vratim na svoj teren i bavim onim što najbolje umem, a to je, svakako, moda“.

Sa druge strane, rukovodstvo Zdravstvenog centra Vranje ubeđeno je da će realizacijom ove donacije najviše profitirati glavna sestra, za koju se pretpostavlja da je iz same donacije za sebe uzela pedesetak komada kožnog programa od najkvalitetnije zmijske i aligatroske kože. Moto Zdravstvenog centra ionako jeste:

„Osoblje sito, pacijenti na broju, pa će se zadovoljavanjem potreba medicinskog osoblja za kožnom galanterijom, smanjiti tenzije koje su zbog čestog boravka u kovid sistemu jednog broja pojedinca nastale i ući u jedno mirnije korona razdoblje.“

Kako se dodaje iz kabineta Tome Mone, ova donacija smanjiće mito i korupciju među zaposlenima u ZC Vranje, koji više neće morati nadležnima da kupuju torbice njegove kompanije, bar neko vreme.

- Reklame -

More articles

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklame -

Najčitaiji članci