fbpx
19.8 C
Vranje
petak, 05.24.2024

U SPS shvatili da ne mogu bez vlasti

Odabrani članci

Kod Civrića
Kod Civrića
Natao kao blog 2012. godine, postao je popularna platfoma kritike mentaliteta metodom vranjskog duha.

VRANJE – Socijalisti su imali puno vremena za razmišljanje otkako su, posle 70 godina, pali sa vlasti u Vranju i shvatili da im je jedina ambicija, u stvari, borba za vlast po svaku cenu.

Mi smo puno razgovarali i kontemplirali, i umesto da doživimo političku katarzu, mi smo shvatili da je jedina svrha našeg bivstvovanja da budemo na vlasti po svaku cenu“ – rekao je za redakciju neimenovani izvor iz vrha vranjskog SPS, i nastavio: „Znate, od 5. oktobra 2000. godine, mi smo bili u koaliciji sa svima, i to se nikad nismo libili da pokažemo. Mi smo od odlaska u opoziciju shvatili da bismo ušli u koaliciju i sa crnim đavolom, isključivo iz našeg ličnog interesa, a to je da pošto-poto budemo u vlasti.

Na pitanje redakcije o prelascima iz SPS u druge stranke viđenijih članova, isti izvor nam je potvrdio da je to izuztno pozitivna stvar za njih same, jer će odlaskom nekih istaknutih članova, ostati više mesta u nekoj sledećoj podeli vlasti za njih i da neće morati da daju funkcionerska mesta još nekome.

Mi smo shvatili da nije potrebno preurediti politiku i izvući pouke iz gubitka vlasti, dovoljno je da ostanemo verni ideji – vlast po svaku cenu. Zahvaljujući tom našem stavu, nismo proveli dugo u opoziciji, jer je za nas posao završila centrala i ponovo smo postali deo vlasti, što nam je jelte i bio cilj.“ – zaključuje naš izvor.

- Reklame -

More articles

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklame -

Najčitaiji članci