fbpx
10.8 C
Vranje
četvrtak, 30.05.2024

Većnici sutra o izveštajima javnih preduzeća i ustanova za prošlu godinu

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Iz Gradske službe za odnose sa javnošću najavljeno je 133. po redu zasedanje članova Gradskog veća, koje je zakazano za utorak, 4. april od 8 sati ujutru. Kako se navodi, pred većnicima je Informacija o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća, društva kapitala i drugih oblika organizovanja na koja se primenjuje zakon o javnim preduzećima, a čiji je osnivač grad Vranje, za period od 1. januara2022. do 31. decembra 2022. godine.

Većnici će razmatrati Izveštaje o radu sa finansijskim izveštajima poslovanja za 2022. godinu i to javnih preduzeća Vodovod, Novi dom, Urbanizam i izgradnja Grada Vranja, Parking servis, Uprava Banje, JKP Komrad, PD Slobodna Zona Vranje i Apoteka Vranje.

Na dnevnom redu su i Izveštaji o radu sa finansijskim izveštajima poslovanja za 2022. godinu javnih ustanova Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite, Centar za socijalni rad, Pozorište Bora Stanković, Javna biblioteka Bora Stanković, Narodni muzej, Istorijski arhiv, Narodni univerzitet, Škola animiranog filma, Sportski objekti, Turistička organizacija Grada Vranja i Kulturno – obrazovni centar Vranje.

Na sednici će biti razmatrani i Lokalni operativni plan odbrane od poplava za vode drugog reda u 2023. godini i Plan zaštite i spasavanja Grada Vranja.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci