fbpx
12.2 C
Vranje
subota, 13.04.2024

Većnici u četvrtak o komisijama za projekte, proceni rizika od katastrofa, otuđenju zemljišta

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Na dnevnom redu sednice Gradskog veća, koja će se u aktuelnom sazivu u četvrtak, 19. januara održati po 122. put, osam je aktuelnosti, između ostalog i to ko će biti u komisijama koje će pregledati predloge za nove i izveštaje za prethodne projekte udruženja i građana, koji se finansiraju iz budžeta grada.

Tako će većnici razmatrati ko će biti u komisiji koja će izabrati projekte za finansiranje i realizaciju usluga socijalne zaštite, potom u onoj koja će pregledati podnete izveštaja o realizaciji projekata iz oblasti kulture finansiranih od strane Grada, kao i u komisiji koja će dodeliti sredstva za projekte iz iste oblasti u tekućoj godini.

Većnici će odlučivati i ko će biti u komisiji koja će izabrati projekte za bespovratno finansiranje investicionog održavanja i unapređenja svojstava zgrada.

Takođe, odrediće i članove komisije koja će pregledati izveštaje koje su podnosile crkve i verske zajednice, na konkursu za finansiranje njihovih projekata u 2022. godini, a biće poznato i ko će biti članovi komisije koja će pregledati izveštaje o realizaciji projekata po raspisanom javnom pozivu za sufinansiranje projekata iz budžeta grada Vranja u oblasti javnog informisanja u 2022. godini, odnosno projekte koje su mediji realizovali uz finansijsku pomoć iz lokalnog budžeta.

Na dnevnom redu su i Nacrti Rešenja o otuđenju uz naknadu u novcu građevinskog zemljišta u javnoj svojini Grada Vranja ali i Procena rizika od katastrofa na teritoriji grada Vranja.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci