fbpx
10.8 C
Vranje
četvrtak, 30.05.2024

Vranjanci mogu videti projekat za fudbalski stadion u „Urbanizmu“ od naredne nedelje

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Javna prezentacija urbanističkog projekta za izgradnju fudbalskog stadiona u Vranju, u trajanju od sedam dana, biće održana u periodu od 26. septembra do 2. oktobra, od 11 do 13 časova, u prostorijama Odeljenja za urbanizam, imovinsko-pravne poslove, komunalno-stambene delatnosti i zaštitu životne sredine (ulica Ive Lole Ribara 1, prvi sprat, kancelarija broj 6).

Iz ovog odeljenja Gradske uprave pozivaju sva zainteresovana fizička i pravna lica da izvrše uvid u urbanistički projekat, i da u toku trajanja javne prezentacije dostave svoje primedbe i sugestije, u pisanom obliku, Odeljenju za urbanizam, imovinsko-pravne poslove, komunalno-stambene delatnosti i zaštitu životne sredine.

Urbanistički projekat će biti izložen u ulaznom holu, kao i u prostorijama Odeljenja za urbanizam, imovinsko pravne poslove, komunalno-stambene delatnosti i zaštitu životne sredine Gradske uprave Grada Vranja – ulica Ive Lole Ribara 1, prvi sprat, kancelarija broj 6, i na zvaničnoj internet stranici Grada Vranja (www.vranje.org.rs/vesti)

Ovlašćeno lice za davanje obaveštenja o sadržaju javne prezentacije je šef Odseka za urbanizam, Jovana Antić, diplomirani inženjer arhitekture (telefon 017/ 715 50 65).

Čitajte više:

Tri firme za 6,7 miliona malterišu zid i postavljaju ogradu na Gradskom stadionu

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci