fbpx
23.2 C
Vranje
ponedeljak, 07.15.2024

Vranje dobija aerodrom, antivakseri na aparatima

Odabrani članci

Kod Civrića
Kod Civrića
Natao kao blog 2012. godine, postao je popularna platfoma kritike mentaliteta metodom vranjskog duha.

Kako redakcija Kod Civrića nezvanično saznaje, novi investicioni ciklus Vlade Republike Srbije i njenih partnera iz Evropske Unije, započeće u Vranju izgradnjom aerodroma u blizini Donjeg Neradovca, odakle će građani Pčinjskog okruga dobiti ekskluzivnu vezu sa svetom i uključiti se u moderne tokove svetskih zbivanja.

Pored toga, sa predmetnog aerodroma se planiraju letovi aviona kojima će se lokalno stanovništvo redovno, u odgovarajućim dnevnim razmacima, zaprašivati po potrebi. Prva tura domaćeg zaprašivanja biće izvršena prema teoretičarima zavere, a ponajviše antivakserima.

„Avioni će ispuštati supstancu koja je nevidljiva, a sadrži nano čipove. U nano čipovima se nalaze sve propuštene, a bitne lekcije od 5. do 8. razreda osnovne škole, iz hemije, biologije i fizike“ – kaže insajder redakcije Kod Civrića.

Nakon zaprašivanja, svima koji udahnu ovu supstancu će kroz nozdrve ući pomenuti čip, a nervni receptori će iz čipa do mozga preneti osnovna znanja iz prirodnih nauka. Nadležni su ocenili da antivakseri najviše ugrožavaju napredak, i sledstveno, privredni razvoj, te da će njihovom prisilnom edukacijom putem čipova iz vazduha, krenuti nova faza u sveopštem napretku, naučnom i kulturnom razvoju juga Srbije.

Avioni će biti stacionirani u blizini kontrolisanog područje, te više neće morati da poleću iz Kosovskog Pomoravlja ka Vranju. Iz Vlade Republike Srbije pristižu glasovi koji objašnjavaju korisnost ovog projekta za čitav jug Srbije, kao investiciju koja će dati zamajac posrnuloj privredi i stanovništvu Pčinjskog okruga, a koja najbolje oslikava namere svetske vlade i njenih tajnih planova.

Antivakseri: Izjalovili nam se planovi

U prvim reakcijama na najavljenu investiciju, članovi antivakserskog pokreta kažu da nisu iznenađeni zbog ovakvih mračnih nakana svetske vlade i njenih satrapa iz domaće vlasti, jer oni uporno pokušavaju da obrazuju ljude:

„Naši pećinski stavovi jasno razgraničavaju normalan svet od pripadnika našeg pokreta koji su skloni različitim manijama gonjenja, egocentričnosti i ogromnoj sopstvenoj samobitnosti“ – navode antivakseri u saopštenju.

Kako dodaju, očekivali su da ih zatru nano-čipovima iz vakcina, zbog čega su svojim aktivnostima uradili sve da osujete postupak vakcinacije stanovništva. Međutim, zbog otvaranja aerodroma i zaprašivanja lekcijama iz osnovne škole, njihovi planovi su propali.

„Borićemo se i dalje protiv ove i sličnih investicija, jer ljudima neko mora da otvori oči i argumentuje naučno neutemeljene stavove izjavama pamenom dostako razume shvatiće“ – kažu antivakseri.

- Reklame -

More articles

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklame -

Najčitaiji članci