fbpx
27 C
Vranje
ponedeljak, 24.06.2024

Besplatno čišćenje dimnjaka za one u gradu, Banjčani i meštani okolnih sela plaćaju dodatno

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Zaposleni u dimničarskoj službi svakodnevno su na terenu, u okviru priprema domova sugrađana za predstojeću grejnu sezonu, i imaju pune ruke posla, saopštilo je danas JKP „Komrad“.

Izvršna direktorka JKP „Komrad“ Nela Cvetković, za portal Slobodna reč rekla je da je cena usluge čišćenja dimnjaka uračunata u iznos na mesečnom računu koji plaćaju građanke i građani – ako žive u gradu. Oni koji žive u Vranjskoj Banji ili na selu – dodatno plaćaju za čišćenje odžaka, i to 1.070 dinara po jednom čišćenju.

Usluge koje ova služba pruža građanima su: čišćenje dimovodnih kanala i ložišnih objekata, i uređaja tih objekata; spaljivanje čađi u dimovodnim objektima; kontrole ispravnosti postojećih dimovodnih kanala i ložišnih objekata i uređaja tih objekata; kao i pregled novoizgrađenih i dograđenih dimovodnih kanala i ložišnih objekata i uređaja tih objekata, i izdavanje atesta za tehničku ispravnost.

Radno vreme dimničarske službe je od 6.30 do 14 časova, radnim danima i subotom, a nedeljom je aktuelno takozvano „pasivno dežurstvo“.

Čišćenje odžaka može se zakazati pozivom na telefon 017/ 74 21 180.

Pročitajte više:

Komrad želi da poveća cene usluga za 15 odsto

 

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci