fbpx
11.4 C
Vranje
subota, 15.06.2024

„Vratićemo oteto Vranje“: Ozvaničena koalicija SRCE, DS, PSG i Ekološki ustanak

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Gradski odbori Srbija Centra (SRCE – Zdravko Ponoš), Demokratske stranke (DS – Zoran Lutovac), Pokreta slobodnih građana (PSG – Pavle Grbović) i Ekološkog ustanka (Aleksandar Jovanović – Ćuta) zvanično su u koaliciji, odnosno imaće zajedničku listu kandidata za odbornike na lokalnim izborima 17. decembra, saopšteno je večeras iz vranjskog DS-a.

Iako se poslednjih nedelja predsednik GrO SRCE Slobodan Petrović pominje kao nosilac ove liste, u saopštenju nema informacije o tome ko će predvoditi drugu kolonu proevropske opozicije u Vranju.

Kako su naveli, na listi kandidata za odbornike Skupštine grada „biće novih ljudi ali i iskusnih političara“, jer je „ta energija potrebna da se izađe na kraj sa korupcijom i nesposobnošću sadašnje vlasti predvođene Srpskom naprednom strankom“.

„O tome svedoči i činjenica da je vlast počela prikupljanje potpisa, prema izveštajima medija, tri sata pre nego što su objavljeni obrasci na kojima to treba raditi“ – navodi se u saopštenju.

Ističu i da koalicioni sporazum podrazumeva da „nikakve saradnje sa SNS neće biti ni pre ni posle izbora, dok se saradnja i nenapadanje sa svim opozicionim opcijama podrazumeva“.

„Ostajanje kod kuće je predaja“, poručili su, uz ponudu „najsnažnije opcije za glasanje protiv sadašnje vlasti“.

„Neophodno je promeniti vlast i čitav sistem i vratiti Vranje Vranjancima od onih koji su ga oteli“ – istakli su.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci