fbpx
10.4 C
Vranje
četvrtak, 18.04.2024

Zaključci sa poslednje sednice Gradskog veća

Odabrani članci

Grad Vranje
Grad Vranjehttp://www.vranje.org.rs
Služba za odnose sa javnošću grada Vranja na zvaničnom sajtu dnevno ažurira informacije o radu lokalne izvršne i zakonodavne vlasti. Izrađuje Informator o radu organa Grada i bilten "Mesečnik".

VRANJE – Na 127. sednici Gradskog veća kojom je predsedavao gradonačelnik dr Slobodan Milenković između ostalog razmatrani su i prihvaćeni Posebni programi namirenja poverilaca u likvidacionom postupku javnih preduzeća „Direkcija za razvoj i izgradnja grada Vranja“ i „Skijalište Besna Kobila“ u likvidaciji.

Članovi Gradskog veća dali su zeleno svetlo i na Izveštaj o radu i Plan rada Gradskog štaba za vanredne situacije za 2023. godinu. Prihvaćeni su i Izveštaji Komisija o realizaciji projekata po raspisanim javnim pozivima kojima su dodeljena sredstva crkvama i verskim zajednicama i finansirani/sufinansirani projekti u oblastima kulture i javnog informisanja u 2022. godini.

Takođe, prihvaćeni su i Predlozi Rešenja o imenovanju Komisija za kontrolu korišćenja podsticajnih sredstava i dodelu podsticajnih sredstava iz budžeta grada u poljoprivredi. Na današnjoj sednici Gradskog veća razmatrani su i prihvaćeni i Nacrt Odluke o izmeni i dopuni Odluke o izradi druge izmene i dopune Generalnog urbanističkog plana, Odluka Komisije o dodeli podsticajnih sredstava u okviru projekta „Fond za podsticaj razvoja poljoprivredne proizvodnje u Vranju“, kao i Izveštaj o realizovanim aktivnostima u okviru pomenutog projekta. T

Gradski većnici prihvatili su Predlog Rešenja o obrazovanju Organizacionog odbora za realizaciju manifestacije „Borini književni dani“, kao i zaključak kojim se dozvoljava prodaja cveća, suvenira i proizvoda starih zanata u Ulici Kralja Stefana Prvovenčanog, u periodu od 4. do 8. marta.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci