fbpx
10.8 C
Vranje
četvrtak, 30.05.2024

Đaci od sutra na raspustu, do kraja školske godine još tri puta, evo i kada

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE / BEOGRAD – Za učenike osnovnih i srednjih škola u Srbiji jesenjii rasust počinje sutra, 8. novembra i završava se u petak 10. novembra, te će, zajedno sa vikendom, đaci imati pauzu od pet dana.

U školske klupe oni se vraćaju u ponedeljak, 13. novembra.

Tokom vikenda biće obeležen i državni praznik, Dan primirja u Prvom svetskom ratu (11. novembar), koji je i neradni dan.

Kako je predviđeno školskim kalendarom, đaci će u ovoj školskog godini imati četiri raspusta – jesenji, zimski, prolećni i letnji.

Zimski će početi u sredu, 3. januara 2024. godine i završiti se u petak, 19. januara, a đaci će se u školske klupe vratiti u ponedeljak, 22. januara.

Prolećni raspust počinje u ponedeljak, 29. aprila 2024. godine, a završava se u ponedeljak, 6. maja 2024. godine. Spojeno sa vikendima đaci će imati pauzu od 10 dana.

Za učenike od prvog do sedmog razreda, letnji raspust počinje u ponedeljak, 17. juna 2024. godine, a završava se u petak, 30. avgusta 2024. godine. Za učenike osmog razreda letnji raspust počinje po završetku završnog ispita, a završava se u petak, 30. avgusta 2024. godine.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci