fbpx
21.7 C
Vranje
ponedeljak, 07.15.2024

EKSKLUZIVNO: Ortopedija vranjskog ZC jedan od setova novog hita Holivuda

Odabrani članci

Kod Civrića
Kod Civrića
Natao kao blog 2012. godine, postao je popularna platfoma kritike mentaliteta metodom vranjskog duha.

Kako nezvanično saznaje redakcija Kod Civrića od dobro upućenih izvora sa odeljenja ortopedije vranjske bolnice, menadžment ZC Vranje je, u borbi za likvidnost sredstava ZC na blokiranim računima, sklopio dogovor sa holivudskim studiom Warner Bros o snimanju budućeg velikog bioskopskog hita o poljskim bolnicama u Drugom svetskom ratu.

Naime, holivudski studio je zainteresovan za iznajmljivanje ortopedskog odeljenja vranjske bolnice sa celokupnim inventarom i osobljem, ponajviše zbog činjenice da verno dočarava sliku poljskog saniteta za vreme Drugog svetskog rata na istočnom frontu. Predstavnik Warner Bros-a, En Sarnof, izjavila je da su u studiju upoznati sa uslovima rada na vranjskoj ortopediji, jer njihov skaut tim radi danonoćno na istraživanju adekvatnih lokacija za snimanje holivudskih blokbastera.

Po izvršenom izviđanju, predstavnici studija su došli u kontakt sa direktoricom ZC, Ljiljanom Antić, inače velikom ljubiteljkom vrhunske drame, sa kojom su pregovarali o mogućnostima za korišćenje kapaciteta ZC – rekla je Sarnofova.

Direktorka je, prema navodima našeg izvora, bila i više nego zainteresovana za ostvarivanje saradnje, malo zbog činjenice da bi to bio najveći ekonomski poduhvat otkad je na čelu ZC, a više zbog činjenice da barem po nečemu ostane upamćena na mestu koje zauzima, a koje je ozbiljno uzdrmano poslednjih nedelja zakulisnim borbama u vladajućem gradskom odboru.

Moguć anganžman glumaca iz Vranja

Na vranjskoj ortopediji, Warner Bros bi snimao film o strahotama poljskih bolnica na istočnom frontu tokom Drugog svetskog rata, odnosno o neljudskim uslovima i stalnoj tenziji osoblja i pacijenata koju donosi rad u tim uslovima. Kako saznajemo, glavne uloge u filmu će tumačiti proslavljeni glumci Tom Henks i Met Dejmon, koji već imaju iskustva u snimanju oskarom ovenčanih ratnih filmova, dok će režiju potpisati Kristofer Nolan. U kameo ulogama će se najverovatnije pojaviti i menadžment ZC, na čelu sa direktoricom Ljiljom Antić i glavnom sestrom Jasminom Ristić, dok se još razgovara o pojavljivanju supruge poslanika Slaviše Bulatovića, Suzane, u ulozi kožarskog tehničara koji postaje siva eminencija saniteta. Film će se naći u bioskopima tokom 2023. godine.

- Reklame -

More articles

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklame -

Najčitaiji članci