fbpx
11.5 C
Vranje
četvrtak, 30.05.2024

FITNES DIVA: Vranjanka Viktorija druga na prvenstvu u Londonu

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

LONDON / PARIZ / VRANJE – Nutricionistkinja, profesionalna trenerica i fitnes model Viktorija Đorđević, proteklog vikenda osvojila je drugo mesto na evropskom takmičenju  održanom u Londonu (World Beauty Fitness & Fashion UK ProAm). Na sledećem  želi da predstavlja Srbiju, kaže ona za portal Slobodna reč.

„Osećam se kao da sam sve ostvarila u životu, mnogo sam zadovoljna i srećna“ – započinje ona.

Kategorija u kojoj se predstavila žiriju i publici u Londonu bila je „Fitness Diva“.

Viktorija sa porodicom živi i radi u Parizu, a ima poreklo iz Vranja, gde joj žive baba i deda – roditelji od majke, ali i rođaci, koje posećuje često.

Kako kaže za naš portal, za ovo takmičenje se pripremala od avgusta i 14 nedelja je bila na strogom režimu ishrane. Za razliku od prethodnog takmičenja, kada je na bini „drhtala kao da je na ‘vibration mode'“, sada joj je priprema bila zahtevna, ali lakša. Razlog – kompletan rad na sebi:

„Mnogo mi je pomoglo što sam istovremeno radila i fizičku i psihičku pripremu, bolje sam naučila kako mi telo radi i reaguje. Kada sam bila na bini, nisam osetila ikakav stres, činilo mi se da sam u snu, nije bilo vremena da razmišljam, sve je bilo lagano i nekako automatski“ – priča ona.

Osim ovog priznanja, ostvarenim rezultatom na WBFF UK ProAm takmičenju dobila je „PRO“ karticu. Iako je to rezervisano samo za prva mesta, žiri je odlučio da je zaslužila.

Ima veliku želju da na sledećem takmičenju predstavlja Srbiju, što je htela i na ovom, ali je, kada je to rešila, već bilo malo kasno i komplikovano.

Nakon stroge dijete i činjenice da je na dan takmičenja za ceo dan smela da popije samo dve čaše vode, otkriva šta je uradila nakon proglašenja:

„Pojela sam burger! Nedostaje mi i srpska hrana često, omiljene su mi sarme! Ali dolazim u Srbiju i Vranje možda u decembru, jedva čekam“ – dodaje.

Inače, Viktorija ima 27 godina i već nekoliko godina se, nakon studija u Parizu na kojima je stekla zvanje nutricioniste i dijetetičara, bavi tim poslom. Znanje iz ovih oblasti joj omogućava da se bolje priprema za takmičenja, a savete sa pratiocima često deli na svom instagram nalogu xeniafit.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklama -
- Reklama -

Poslednji članci