fbpx
11.4 C
Vranje
subota, 15.06.2024

Koalicija „Hrabro za Vranje“ promovisala listu i plan za lokalne izbore

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Lideri odbora okupljeni oko dela vranjske proevropske opozicije „Hrabro za Vranje“ – SRCE, Demokratska stranka, Pokret slobodnih građana i Ekološki ustanak – Ćuta, danas su na konferenciji za novinare predstavili listu kandidata koja će na izborima 17. decembra, na listićima za glasanje na lokalnim izborima, biti pod rednim brojem 5.

Na konferenciji su govorili Slobodan Petrović (SRCE), Slobodan Stamenković (DS), Igor Zlatković (PSG) i Dragan Antić iz Ekološkog ustanka.

Oni su pozvali Vranjance da glasaju na lokalnim i parlamentarnim izborima i dobro razmisle, jer, prema rečima Stamenkovića, „davanjem poverenja nekoj od političkih opcija trasiraju svoj život u naredne četiri godine“.

Petrović je istakao da lokalna vlast nije uspela da obezbedi besplatne udžbenike, te da je od svih obećanja ispunila jedino to da su „njihova deca dobila posao po javnim preduzećima i ustanovama“.

Zlaković smatra da su vlašću u Vranju i uslovima života u gradu nezadovoljni i sami članovi Srpske napredne stranke, kao i da se to takođe vidi po izrazu lica mladih koji stoje na njihovim štandovima.

Antić je još jednom istakao da je veliki problem u gradu postojanje 105 divljih deponija i nepostojanje pravih informacija o zagađenosti vazduha opasnim PM česticama.

Lideri lokalnih odbora pozvali su Vranjance da na listiću za parlamentarne izbore zaokruže broj 7 (Srbija protiv nasilja), a da na listiću za lokalne izbore zaokruže broj 5.

Prvi na listi ove koalicije je inženjer Dragan Antić iz pokreta SRCE.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci