fbpx
38.4 C
Vranje
utorak, 16.07.2024

Konkurs za televizijski i radio-prenos sednica Skupštine grada

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Skupština grada Vranja raspisala je konkurs za direktan televizijski i radio-prenos sednica ovog tela na period od godinu dana, navodi se u dokumentu koji je gostupan na sajtu lokalne samouprave, a koji je potpisao Dejan Tričković, predsednik Skupštine grada.

Pravo učešća na konkursu imaju emiteri koji ispunjavaju zakonom propisane uslove za obavljanje delatnosti direktnog televizijskog i radio-prenosa programa, odnosno važeću dozvolu regulatornog tela za zemaljsko emitovanje programa, kao i iskustvo u realizovanju direktnog televizijskog i radio-programa.

Kriterijum za izbor najpovoljnije ponude biće najniža ponuđena cena, a jedinica za obračun cene je jedan sat direktnog prenosa sednice Skupštine grada Vranja.

Rok za podnošenje ponuda je 5 dana od dana objavljivanja konkursa na sajtu Grada Vranja.

Ponude se šalju poštom, ili se mogu predati neposredno na pisarnici Gradske uprave, koja se nalazi u ulici Kralja Milana 1, 17500 Vranje. Uz ponudu se dostavljaju overene kopije rešenja nadležnih organa o ispunjenosti zakonom predviđenih uslova za emitovanje televizijskog i radio-programa na području Grada Vranja.

Ponude se dostavljaju u zatvorenoj koverti sa naznakom – „Ponuda za prenos sednica Skupštine – ne otvaraj“, a kao primalac se navodi „Komisija za sprovođenje konkursa za poveravanje direktnog televizijskog i radio-prenosa sednica Skupštine grada Vranja“.

Komisija može odlučiti da ne prihvati nijednu ponudu, ako smatra da cena iz ponude nije odgovarajuća.

Tekst konkursa možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više:

Svađanje u jednoumlje vs. fajtanje od glave do pete

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci