fbpx
12.2 C
Vranje
subota, 13.04.2024

Mihajlović: Miša Vacić je primitivac i ženomrzac

Odabrani članci

FoNet
FoNet
Najstarija privatna novinska agencija u Srbiji sa nezavisnom uređivačkom politikom, osnovana u Beogradu februara 1994. godine.

BEOGRAD – Predsednica Кoordinacionog tela za rodnu ravnopravnost Zorana Mihajlović osudila je danas primitivno ponašanje Miše Vacića prilikom obilaska poljoprivrednog gazdinstva, kojim je uvredio ministarke Dariju Кisić Tepavčević i Gordanu Čomić i naglasila da kada svi kao društvo budemo podigli glas protiv prostakluka, uvreda i jezika mržnje, onda takvi više neće dobijati prostora u javnosti.

Nažalost, ništa neobično od strane jednog primitivca koji je osvedočeni ženomrzac. Ali, to ne znači da bi mi ostali trebalo da ćutimo i puštamo prostake da nas vređaju i ponižavaju. Ili bar da misle da mogu da nas uvrede“ – istakla je Mihajlović, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

Ona je dodala da je neprihvatljivo da se ovakve pojave tolerišu u jednom društvu koje teži daljem prosperitetu i razvoju. U vremenu kada se borimo da se položaj žena u našem društvu poboljša, da edukujemo građane i građanke o rodnoj ravnopravnosti, potrebi da poštujemo jedni druge, svako, a posebno oni koji imaju prostor u medijima, snose odgovornost za svoje reči i postupke, istakla je Mihajlović.

Prvi čovek Srpske desnice je video uvredljivog sadržaja objavio na Facebook profilu.

Pročitajte više:

CeSiD: Glasovi za Mađare u Vranju „vrsta inženjeringa“, iz stranke se ograđuju

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci