fbpx
17.9 C
Vranje
utorak, 23.07.2024

Od odbornika zatraženo da se odreknu dnevnica, SPS i Desnica se prvi odazvali

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Humanitarci iz Vranja koji mesec dana intezivno prikupljaju pomoć uputili su molbu predsedniku skupštine Dejanu Tričkoviću da apeluje na odbornike da se odreknu dela dnevnice u iznosu od 1000 dinara u korist lečenja naših sugrađanki Snežane, Nadice i Adrijane. Odbornici SPS -a, njih osmoro i odbornici Desnice prvi su se izjasnili da će učestvovati u akciji i da se odriču dela zarade, prenosi VOM.

U ime građana i građanki ujedinjenih u borbi za živote naše tri sugrađanke Adrijane, Nadice i Snežane, a okuplјenih oko Ženskog solidarnog fronta, škole fudbala „Prestiž“, udruženja građana „Za Borino i evropsko Vranje – BEV“, Društva onkoloških pacijenata, udruženja „Roditelјstvo plus“ i Eparhije vranjske, Tričković je kao prvi čovek zamoljen da predstavnicima odborničkih grupa u Skupštini Grada predloži da se odreknu dela svojih odborničkih dnevnica a u korist lečenja Snežane, Nadice i Adrijane.

Za Adrijanu su sredstva sakuplјena zahvalјujući ogromnom trudu i energiji zajednice i uz podršku Grada, ali će novac biti potreban i za dalje lečenje, dok borba za živote Snežane i Nadice još uvek traje.

Novac za lečenje je moguće uplatiti i preko humanitarne fondacije „BUDI HUMAN“.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci