fbpx
12.4 C
Vranje
subota, 15.06.2024

Pokret „Uvek za Srbiju“: Zloupotrebe izvršitelja, zaštitite porodice koje su žrtve bahatih investitora

Odabrani članci

FoNet
FoNet
Najstarija privatna novinska agencija u Srbiji sa nezavisnom uređivačkom politikom, osnovana u Beogradu februara 1994. godine.

BEOGRAD / VRANJE – Pokret „Uvek za Srbiju“, bivše ministarke energetike Zorane Mihajlović, ukazuje danas na nefunkcionisanje pravne države, sve učestalije zloupotrebe javnih izvršitelja i očiglednu korupciju, od kojih je najnoviji primer pokušaj izbacivanja stanara zgrade u beogradskom Južnom bulevaru.

Pokret Uvek za Srbiju smatra nedopustivom višegodišnju agoniju koju trpe stanari zbog navodne hipoteke pod kojom se zgrada nalazi, a za koju tvrde da je nastala tako što je investitor falsifikovao njihove potpise da bi podigao kredit.

Pokret „Uvek za Srbiju“ poziva nadležne organe da zaštite 14 beogradskh porodica u kojima živi 36 dece, kao i sve druge porodice koje su žrtve bahatih investitora.

Poziva i pripadnike pravosudne vlasti da nastave pošteno i hrabro da obavljaju sudijsku funkciju, bez obzira na svakodnevne pritiske i ucene kojima su izloženi, a kojih su svesni svi u Srbiji.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci