fbpx
28.1 C
Vranje
sreda, 19.06.2024

Ponovo radi bioskop – Projekcije u Pozorištu Bora Stanković od subote

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Uoči obeležavanja Dana grada 31. januara, danas se program nastavlja sportskim turnirima u stonom tenisu i rukometu, bez prisustva publike. Od 20:00 časova će na programima lokalnih TV stanica istoričari Branka Janačković i Nenad Stojiljković govoriti o oslobođenju Vranja od Osmanlija, a u subotu 30. januara će biti organizovan tradicionalni marš Stazama oslobodioca Vranja iz 1878. godine do Osatice.

U subotu će se u Pozorištu Bora Stanković zvanično započeti sa prikazivanjem projekcija, a prvi prikazani film biće Ime naroda Darka Bajića, u terminima od 15:00 i 18:00 časova, za koje su besplatne karte već podeljene.

Na sam Dan grada, 31. januara, od 11:00 časova zvaničnici će položiti vence i cveće na Spomenik oslobodiocima Vranja od Osmanlija (Čika Mitke), a u podne će u sali Pozorišta Bora Stanković biti održana svečana sednica Skupštine grada, na kojoj će biti uručena priznanja 31. januar , koja su ove godine dodeljena zdravstvenim ustanovama: Zavodu za javno zdravlje (ZZJZ), JU Apoteka Vranje i Zdravstvenom centru.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -spot_img

Poslednji članci