fbpx
19.8 C
Vranje
petak, 05.24.2024

Službeni automobili u lošem stanju zbog nedostatka morskog vazduha

Odabrani članci

Kod Civrića
Kod Civrića
Natao kao blog 2012. godine, postao je popularna platfoma kritike mentaliteta metodom vranjskog duha.

Prema saznanjima redakcije Kod Civrićaauto-mehaničari zaduženi za održavanje službenih automobila Gradske uprave u Vranju, zabrinuti su za stanje vozila jer su na redovnom tehničkom pregledu ustanovljeni problemi u funkcionisanju koji se povezuju sa nedostatkom joda i morskog vazduha.

Zbog aktuelne epidemije virusa COVID-19 i zatvorenih granica, zaposleni u gradskoj upravi nisu u mogućnosti da službene automobile koriste i van granica naše zemlje, kao što je to bio slučaj prethodnih godina, već su ograničeni na korišćenje unutar granica Srbije.

Kako je za našu redakciju izjavio jedan od radnika u auto-mehaničarskoj radnji koja je na nenameštenom tenderu određena za održavanje službenih vozila GU, stanje je zabrinjavajuće:

Usled nedostatka morskog vazduha i joda koji koji su neophodni za pravilno funkcionisanje ovih modela, mogu se javiti problemi sa verglanjem, a izuzetno smo zabrinuti zbog potencijalnog oštećenja homokinetičkih zglobova. – kaže.

Prema rečima zaposlenih, kada je čuo da na automobilima mogu biti oštećeni homokinetički zglobovi, gradonačelnik Vranja je bio optimističan, ali su zabrinuti auto-mehaničari morali da ga nekoliko dana ubeđuju da se taj problem ne može rešiti postavljanjem longete.

Dodaju i da se vlasnik auto-mehaničarske radnje zadužene za službena vozila Gradske uprave boji da će u narednom periodu zbog ovoga imati mnogo posla, što zahteva dodatni trud oko dokumentacije i nameštanja zglobova i tendera, a „pare i nisu neke“.

- Reklame -

More articles

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklame -

Najčitaiji članci