fbpx
12.5 C
Vranje
utorak, 23.04.2024

Sutra sednica GV, na dnevnom redu namirenja „Skijališta“ i „Direkcije“

Odabrani članci

Grad Vranje
Grad Vranjehttp://www.vranje.org.rs
Služba za odnose sa javnošću grada Vranja na zvaničnom sajtu dnevno ažurira informacije o radu lokalne izvršne i zakonodavne vlasti. Izrađuje Informator o radu organa Grada i bilten "Mesečnik".

VRANJE – Na sutrašnjoj, 127. sednici Gradskog veća će, između ostalog, biti razmatrani Posebni programi namirenja poverilaca u likvidacionom postupku javnih preduzeća „Direkcija za razvoj i izgradnja grada Vranja“ i „Skijalište Besna Kobila Vranje“ u likvidaciji, najavljeno je na gradskom sajtu.

Članovi GV razmatraće i Izveštaj o radu i Plan rada Gradskog štaba za vanredne situacije za 2023. godinu. Na dnevnom redu sutrašnje sednice Gradskog veća su i Izveštaji Komisija o realizaciji projekata po raspisanim javnim pozivima, kojima su dodeljena sredstva crkvama i verskim zajednicama i finansirani/sufinansirani projekti u oblasti kulture u 2022. godini.

Takođe, biće razmatrani i Predlozi Rešenja o imenovanju Komisija za kontrolu korišćenja podsticajnih sredstava i dodelu podsticajnih sredstava iz budžeta grada u oblasti poljoprivrede. Sednica počinje u 8 sati.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci