fbpx
12.2 C
Vranje
subota, 13.04.2024

Vetar u Vranju oduvao teniski balon na Sportsko-rekreativnom centru

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Jak vetar, koji je sinoć, oko 23 časa, zahvatio Vranje, oštetio je teniski balon na Sportsko-rekreativnom centru, javlja portal InfoVranjske.

Snažna oluja je u jednom delu kompleksa srušila i konstrukciju i plastični balon, a u drugom je balon oduvan desetak metara dalje, dok je konstrukcija ostala neoštećena.

Srbiju je sinoć zahvatilo olujno nevreme, vetar je čupao drveće, nosio krovove, dok su polomljena stabla i grane padale na automobile. U Vranju je oboren bilbord, dok su u Novom Beogradu srušena dva građevinska krana, a tom prilikom niko nije povređen.

Podsetimo, dva teniska terena na Sportsko-rekreativnom centru u Vranju, koje koristi Teniska akademija DSM, pokrivena su specijalizovanim balonom za korišćenje u zimskim uslovima. Portal Slobodna reč već je pisao o tome da je Grad sa 90.000 evra finansirao pokrivanje tih terena koje koristi privatan klub. Grad je angažovao firme „Musculus“ iz Beograda i „Inteko Ivan“ iz Skoplja, kao grupu ponuđača, za 8.750.000 dinara bez PDV-a, odnosno 10.750.000 dinara sa PDV-om. Ugovor je zaključen 26. oktobra prošle godine, a na poziv za ovu javnu nabavku stigla je samo jedna ponuda, pomenute grupe ponuđača.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci