fbpx
6.2 C
Vranje
sreda, 17.04.2024

Aleksić o priznanju: Negujemo našu posebnost u društvu evropskih naroda

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Ovo priznanje doživljavam kao svojevrsni sertifikat uspešnog prodora naših realizovanih ideja i rezultata rada do vaših čitalaca, a naših posetilaca, rekla je vršiteljka dužnosti direktora Javne ustanove Narodni muzej u Vranju, komentarišući Godišnje priznanje portala Slobodna reč koje je ove godine otišlo u ruke zaposlenih i rukovodstva ove javne ustanove.

Aleksić se zahvalila redakciji na ukazanom poverenju da upravo Narodni muzej bude deo obeležavanja godišnjice, kao i na tome što je u proteklom periodu pratila rad Muzeja.

„Na ovaj način ste doprineli ne samo promociji ustanove, već i naših profesija i zadataka na zaštiti kulturnog nasleđa koje svojim bogatstvom doprinosi kulturnoj raznolikosti kao delu našeg nacionalnog identiteta. Očuvanjem kulturnih dobara negujemo našu posebnost u društvu evropskih naroda“ – istakla je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Narodni muzej Vranje (@muzejvranje)

Podsećamo, Narodni muzej u Vranju dobio je Godišnje priznanje, ustanovljeno na prvi rođendan portala, zbog kreativnog, originalnog i stručnog predstavljanja kulturno-istorijskog nasleđa grada i pozitivnog primera koji su svi zaposleni i društveno odgovorni pojedinci dali javnim ustanovama i preduzećima grada u zemlji čiji je strateški cilj članstvo u Evropskoj uniji.

Pored toga, rukovodstvo i zaposleni dali su izuzetan profesionalni doprinos i lično zalaganje na otvaranju nove, stalne etnološke postavke u zgradi Selamluka, uz aktivnu pripremu stalne postavke u zgradi Haremluka.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci