fbpx
16.9 C
Vranje
utorak, 16.04.2024

Građani Vranja daju 82.000 evra za majice, kišobrane, flajere, notese, kese…

Odabrani članci

FoNet
FoNet
Najstarija privatna novinska agencija u Srbiji sa nezavisnom uređivačkom politikom, osnovana u Beogradu februara 1994. godine.

VRANJE – Grad Vranje planira da potroši 9,7 miliona dinara (oko 82.000 evra) za majice sa znakom „Vranje, grad koji ima dušu“, kišobrane, priveske za ključeve, šolje, olovke, upaljače, rokovnike, kalendare, banere, bilborde, flajere, postere i drugi reklamni materijal, prenose danas Južne vesti.

Javnu nabavku za promotivni materijal raspisala je lokalna samouprava, 14. februara, a rok za podnošenje prijava je 26. februar.

U tenderskoj dokumentaciji navedene su 62 stavke koje bi trebalo da budu promotivni materijali, uz napomenu da grafički dizajn i priprema za štampanje moraju biti uračunati u cenu ponuđača.

Potražuju se posteri za nastupanje na sajmovima i prezentacijama Vranja u nekoliko dimenzija, a ukupan tiraž za sve njih je 6.000 primeraka.

Traže se i flajeri u nekoliko veličina sa tiražom od 6.000 komada, štampani paneli, rol-apovi, kao i 50 bilborda.

Vranje nabavlja i vizitkarte, obične i PVC, potom reklamne fascikle, kese, notese i rokovnike. Kupiće i 8.000 plastičnih hemijski olovki, 2.000 upaljača, više od 200 šolji sa tacnom, 4.000 drvenih, 800 livenih silikonskih i 200 metalnih privezaka za ključeve.

Javna nabavka je i za 400 drvenih poklon kutija, 300 reklamnih futrola, 50 kišobrana, 60 USB fleš memorija i 100 stonih zastava.

Među promotivnim materijalom naći će se i majice – 250 muških, 250 ženskih i 200 polo majica, a sve one bi trebalo da imaju natpis „Vranje, grad koji ima dušu“.

Taj natpis trebalo bi da bude i na olovkama, upaljačima, vizitkartama, fasciklama, blokovima, notesima, kesama i još nekim materijalima.

Firma koja dobije ovaj posao, vredan skoro 10 miliona dinara, imaće zadatak i da izradi delovodne pečate, kao i folije za ukrašavanje staklenih portala.

Čitajte više:

Vlast u Vranju nezakonito isplatila osam miliona evra za samo dve godine

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci