fbpx
15 C
Vranje
utorak, 21.05.2024

Odbornici u četvrtak o radu gradonačelnika, većnika i Gradske uprave

Odabrani članci

Grad Vranje
Grad Vranjehttp://www.vranje.org.rs
Služba za odnose sa javnošću grada Vranja na zvaničnom sajtu dnevno ažurira informacije o radu lokalne izvršne i zakonodavne vlasti. Izrađuje Informator o radu organa Grada i bilten "Mesečnik".

VRANJE – Predsednik Skupštine grada dr Dejan Tričković sazvao je za četvrtak, 13. april, 35. sednicu lokalnog parlamenta na kojoj će između ostalog biti razmatrani Izveštaji o radu gradonačelnika, Gradskog veća, Gradske uprave, lokalnog ombudsmana, Gradskog pravobranilaštva i glavnog urbaniste grada Vranja za 2022. godinu.

Takođe, biće razmatrani Izveštaj o sprovođenju Strategije unapređenja položaja mladih Grada Vranja za prethodnu godinu i Informacije o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća, društva kapitala i drugih oblika organizovanja na koja se primenjuje zakon o javnim preduzećima, a čiji je osnivač Grad Vranje za periode od 01.01.2022. do 30.09.2022. i od 01.01.2022. do 31.12.2022. godine.

Odbornici će se izjasniti i o Izveštajima o radu sa finansijskim izveštajima poslovanja za 2022. godinu javnih preduzeća Vodovod, Komrad, Novi Dom, Urbanizam i izgradnja grada Vranja, Parking servis, Uprava Banje i Privredno društvo „Slobodna zona“.

Na dnevnom redu sednice Skupštine je i Odluka o izmenama i dopunama odluke o upravljanju grobljima, sahranjivanju i pogrebnoj delatnosti na teritoriji grada Vranja, Predlog Lokalnog operativnog plana odbrane od poplava na teritoriji grada Vranja za vode II reda u 2023. godini, Plan zaštite i spasavanja grada Vranja, kao i Rešenje o obrazovanju lokalne mreže za prevenciju i borbu protiv vršnjačkog nasilja.

Takođe, biće razmatrana i Rešenja o otuđenju uz naknadu u novcu građevinskog neizgrađenog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja sa pojedinih katastarskih parcela, kao i Rešenja o razrešenju i imenovanju članova Upravnog i Nadzornog odbora JU Kulturno-obrazovni centar Vranje.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci