fbpx
28.3 C
Vranje
četvrtak, 13.06.2024

Prva sednica Skupštine grada nakon ostavke Milenkovića zakazana za sredu

Odabrani članci

Slobodna reč
Slobodna reč
Društveno angažovan, objektivan i nezavisan nacionalni portal sa sedištem u Vranju.

VRANJE – Radna sednica Skupštine grada Vranja, prva od dostavljanja ostavke gradonačelnika Slobodana Milenkovića ovom zakonodavnom organu lokalne vlasti, zakazana je za sredu, 4. oktobar i počinje u podne, nakon protokolarnih aktivnosti vezanih za obeležavanje Oslobođenja Vranja u Prvom svetskom ratu.

Kako se navodi u saopštenju sa Gradskog sajta, odbornici će razmatrati Predlog Odluke o izmenama i dopunama Odluke o javnim parkiralištima i zahtev Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka NURDOR, za davanje saglasnosti na upotrebu Velikog grba grada Vranja.

U saopštenju u kojem je najavljena radna sednica Skupštine grada ne pominje se ostavka Milenkovića.

Podsećamo, predsednik Skupštine grada Vranja Dejan Tričković je 29. septembra redakciji portala Slobodna reč potvrdio da je Skupština dobila ostavku Milenkovića.

Prema Statutu Grada Vranja, kada gradonačelnik podnese ostavku, predsednik Skupštine Tričković, o tome mora da obavesti odbornike na početku prve naredne sednice. Podnošenjem ostavke gradonačelnika prestaje mandat zamenika gradonačelnika i članova Gradskog veća.

Milenković će svakako, do izbora novog gradonačelnika, ostati na dužnosti i vršiti tekuće poslove, što važi i za zamenicu Zoricu Jović, kao i za članove Gradskog veća.

Na zvaničnom sajtu Grada Vranja u delu gde se nalaze dokumenti koji se tiču rada Skupštine, još uvek nema podataka o Milenkovićevoj ostavci, te još uvek nije poznato šta stoji u tekstu ostavke.

Pročitajte više:

Milenković do daljeg ostaje gradonačelnik, Skupštini stigla ostavka

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i Twitter.
Instalirajte mobilnu aplikaciju sa Google Play ili App Store.

- Reklame -
- Reklame -

Poslednji članci