fbpx
19.8 C
Vranje
petak, 05.24.2024

Direktorka ZC: Uoči izbora besplatne plastične operacije za žitelje Vranja i okoline

Odabrani članci

Kod Civrića
Kod Civrića
Natao kao blog 2012. godine, postao je popularna platfoma kritike mentaliteta metodom vranjskog duha.

VRANJE – Direktorka Zdravstvenog centra (ZC) Vranje dr Ljiljana Antić, najavila je da će u nastavku predizborne kampanje ZC organizovati besplatne plastične operacije u ambulanatama u okolini Vranja, kojima će građani nezadovoljni svojim izgledom moći da promene ono što im smeta na njihovom telu.

Kako je izjavila za našu redakciju, posle besplatnih preventivnih pregleda i besplatnog merenja pritiska, kao i takođe besplatnog pregleda kod stomatologa, ZC je odlučio da prati moderne trendove i omogući osiguranicima pristup besplatnim plastičnim operacijama. Tako će građani i građanke moći da prilagode svoj lični opis u skladu sa svojim željama i nadom.

Na ovaj način ćemo omogućiti ugradnju silikonskih implanta u grudi i zadnjice svim zainteresovanim žiteljima sela u okolini Vranja, usluge liposukcije, botoksiranje, peglanje bora i slično, a sve sa željom da zadovoljni dočekaju dan izbora – izjavila je za redakciju Kod Civrića dr Antić.

Specijalnu predizbornu ponudu činiće mogućnost da građani, koji se odluče za plastičnu operaciju, mogu da dobiju atribute poznatih ličnosti sa naše medijske scene. Očekuje se da hit među građanima biti usne predsednika Aleksandra Vučića, nos predsednika radikala Vojislava Šešelja ili glasne žice ministra Ivice Dačića.

Kako je potvrđeno redakciji, građani se mogu odlučiti za samo jednu mogućnost, a u slučaju da se odluče za više intervencija, za svaku treću će se plaćati participacija od 50 dinara.

- Reklame -

More articles

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklame -

Najčitaiji članci