fbpx
23.2 C
Vranje
ponedeljak, 07.15.2024

JS jedva čeka da dođe na vlast u Vranju

Odabrani članci

Kod Civrića
Kod Civrića
Natao kao blog 2012. godine, postao je popularna platfoma kritike mentaliteta metodom vranjskog duha.

VRANJE – Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je tokom boravka u Vranju u okviru predizborne kampanje osim isticanja da njegovi jedva čekaju da dođu na vlast u ovom gradu, najavio i bitne investicije, a jedna od njih je Muzej voštanih figura sa figurama znamenitih Vranjanaca našeg doba poput Recka, Šize, Zupeta, Bobe Manceta i Šefka.

Kako Jedinstvena Srbija nikada nije bila na vlasti u Vranju, željno očekujem dolazak domaćinske politike na vlast ovde. Dejan Manić, predsednik GrO JS, nikada do sada nije učestvovao u vlasti, a kako je čovek radan i vredan, mislim da će umeti da participira u vlasti u Vranju na najbolji mogući način – kopirajući ono što sam ja uradio u Jagodini. – izjavio je Palma i najavio da će po dolasku JS na vlast, u Vranje dovesti dve investicije.

Kako saznajemo, prva je već pomenuti Muzej voštanih figura, a druga investicija će biti Kik-boks Klub, u kojem će građani moći da treniraju kik-boks sa krpenim lutkama Dragana Markovića Palme i Dejana Manića Mande, pre nego što im izađu na crtu igrajući kolo tamo negde u Paraliji.

Palma je takođe najavio da će se, pored ukidanja Komunalne policije, razmatrati i ukidanje Turističke organizacije grada Vranja, jer besomučno troši pare građana.

- Reklame -

More articles

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklame -

Najčitaiji članci