fbpx
6.2 C
Vranje
nedelja, 04.21.2024

SKANDAL: Brnabić hvalila Gonzija, on nije uzvratio

Odabrani članci

Kod Civrića
Kod Civrića
Natao kao blog 2012. godine, postao je popularna platfoma kritike mentaliteta metodom vranjskog duha.

VRANJE – Kako naša redakcija nezvanično saznaje, gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, nalazi se pred ozbiljnim problemom, zbog toga što nije uzvratio hvalisanje premijerke Ane Brnabić, posle njene pohvale ra račun gradonačelnika.

Naime, tradicionalna SNS disciplina „ja tebi vojvodo, ti meni serdare“, u kojoj onaj pohvaljeni mora što pre da odgovori pohvalama na račun ono ga je pohvalio, ne dešava se često na relaciji viših i nižih ešalona u hijerarhiji SNS, ali kada se desi, onaj pohvaljeni mora u najskorijem roku da odgovori pohvalom na račun predsednika Vučića, Vlade, Marka Atlagića ili Srpske liste. Tako se održava kontinuitet samohvalisanja, a poslednja pohvala odlazi onome koji je najzaslužniji za sve što se trenutno događa u zemlji.

Propuštajući da pohvali i da se zahvali premijerki i predsedniku za sve što rade za Vranje i Srbiju, gradonačelnik Slobodan Milenković je ugrozio rad i opstanak mašine za pravljenje glasova SNS, koja ukoliko se ne sanira u najkraćem mogućem roku, može da dovede do klimatskih promena, vrhunca pandemije ili „nedajbože“ pada sa vlasti. Кao pravi idolopoklonici, čelnici SNS veoma veruju u značaj ponavljanja ustaljenih radnji, te su za gradonačelnika Vranja pripremili set mera, od kojih je najznačajnija to što više neće primati pohvale ni od premijerke, ni od predsednika, pa čak ni od Zorana Babića i Dragana Stevanovića. Кrizni menadžment SNS u ovom slučaju odreagovao je promptno, kako ovakav način ophođenja prema radu predsednika i premijerke ne bi postao praksa u budućnosti, i posledično doveo do urušavanja svega što su, predanim radom, za samo 8 godina vlasti postigli.

- Reklame -

More articles

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklame -

Najčitaiji članci