fbpx
16.4 C
Vranje
ponedeljak, 05.27.2024

Slaviša Bulatović ofarbao jaja za Uskrs

Odabrani članci

Kod Civrića
Kod Civrića
Natao kao blog 2012. godine, postao je popularna platfoma kritike mentaliteta metodom vranjskog duha.

VRANJSKA BANJA – Predsednik GrO SNS Vranje, Slaviša Bulatović, za one koji ga znaju, a i za one koji ga ne znaju, otpočeo je pripreme za obeležavanje najvećeg hrišćanskog praznika, Vaskrsa.

Saznajemo, iz dobro upućenih izvora, da je Slaviša Bulatović zajedno sa njegovim prijateljima, braćom i drugovima, Draganom Sentićem i Nenadom Milojevićem, ofarbao 500.000 jaja sa likom predsednika Aleksandra Vučića, koje će podeliti najugroženijim građanima u selima u okolini Vranja. Izvor dalje kaže da Slaviša Bulatović uveliko vežba pred ogledalom za ovu akciju narodnog poslanika Slaviše Bulatovića, izgovaranjem sada već antologijske rečenice: „Za one koji me poznaju, ja sam Slaviša Bulatović, a za one koji me ne poznaju, opet sam Slaviša Bulatović.“

Podsećamo da ovo nije prvi put da se Slaviša Bulatović oprobava u humanoj ulozi organizatora podele jaja. On je to već radio, kao predstavnik URS u Vranjskoj Banji, kojom prilikom je pokazao svoju „stručnost ispred politike“ u oblasti farbanja jaja, podele i tucanja sa okupljenim građanima.

Pored jaja, ova mala, ali odabrana družina, podeliće najugroženijima i ono najpotrebnije u ova teška vremena, kalendare sa likom predsednika Vučića, upaljače sa sloganom predizborne kampanje SNS, cegere sa likom Aleksandra Martinovića, džakove stočne hrane sa likom Vladimira Đukanovića, herbicid sa likom Marijana Rističevića i toalet papir sa likom Marka Đurića.

Naravno, kako napominje naš izvor, neće izostati ni tradicionalno tucanje sa najugroženijim građanima, za koju priliku je Slaviša Bulatović pripremio izvranredan govor, sa „posebnim osvrtom na vladavinu prava“. Кako saznajemo, građani sa nestrpljenjem i jajima čekaju da ih poseti narodni poslanik.

- Reklame -

More articles

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklame -

Najčitaiji članci